Kako da trošite manje vremena i energije gradeći veliko?

Misli manje.
 

Bez obzira da li je u pitanju novo skladište, shopping centar, fabrika ili auto salon kada trebate halu po mjeri brzo, jednostavno i efikasno Lindab sistem hala je prirodan izbor.

Sa više od 40 godina u branši, stekli smo vrijedno znanje kako planirati, graditi i održavati velike objekte a istovremeno nastojimo smanjiti troškove i upotrebu materijala – koristimo do 15 % manje čelika. Zahvaljujući našim alatima za planiranje, znaćete tačno koliko će biti materijala korišteno i takođe ćete moći predvidjeti vaš budući utrošak energije.

Lind

ab hale štede energiju. Ne samo zato što koristimo komponente napravljene od čelika, reciklirajućeg materijala, nego zato što upotreba energije u objektu se svodi na minimum zahvaljujući pametnim rješenjima  ventilacije i izolacije. Takođe možemo pripojiti i alternativne izvore energije u objektu, kao što su solarni paneli, što čini još bolju uštedu.

Od početnog dizajna do finalne konstrukcije i montaže, Lindab će vam pomoći da vaša nova hala bude vaša dobra investicija.