Veliki internacionalni projekti

Za klijente koji šire svoja djelovanja u Evropi, Rusiji i Zajednici nezavisnih država ili van granica Astron jedinica Ključnih kupaca za hale - odjel direktne prodaje - nudi personalizirani pristup.  

Jedinica za ključne kupce brine da se ispoštuju brzina i kvalitet  gdje god da gradite. Pružamo punu uslugu sa podrškom od strane mreže Astron partnera širom Evrope, lokalnih arhitekata, razvojnog odjela, promotera i glavnih velikih građevinskih firmi kako bi osigurali efikasnu izgradnju i isporuku na vrijeme.

Jedinica za ključne kupce ima globalno znanje i expetize tržišta kako bi pružila podršku i uslugu u svakoj fazi izgradnje:  

  • Planiranje investicija i analiza tržišta

Naš međunarodni tim za ključne kupce je jako susretljiv u sastajanju sa klijentima u Evropi i šire, kako bi se razgovaralo o projektu, savjetovalo rješenja i vodilo pregovore u formatu i na jeziku koji odgovara klijentu.

Mi govorimo: engleski, francuski, njemački, holandski, talijanski, luksemburški, švedski, španski, portugalski, poljski, češki, slovački, mađarski, srpski, hrvatski, bosanski, rumunski, ukrajinski, ruski, azerbejdžanski, turski i arapski.  

Otvoreni smo da vas povežemo sa našom mrežom partnera koji nude različite usluge za investicijsko konsultovanje, posebno u istočnoj Evropi, Rusiji i CIS.

  • Traženje zemlje

Preko naših poslovnih partnera možemo predložiti i predstaviti klijentu različita industrijska mjesta za izgradnju i lokalne osobe u administraciji. Dalje u procesu, možemo predložiti partnere za izvođenje radova.

  • Komercijalna ponuda

Prema klijentovom zahtjevu za cijenu Astron izdaje optimiziranu komercijalnu ponudu koja sadrži sistem hale sa tehničkim podacima, fiksnim rokovima i cijenom. 

Fiksna ugovorena cijena, sa striktnim poštivanjem naznačenog vremena isporuke čine nas jedinstvenim u usporedbi sa lokalnim dobavljačima, posebno na tržištima u razvoju.  

Ovisno od slučaja do slučaja, lizing i druga finansijska rješenja se mogu predložiti.

  • Dizajn projekta 

Mi brinemo za vašu investiciju i fokusiramo se na optimizaciju izgleda hale, dizajna i konstrukcionog pristupa vašem projektu.

Astron Hale čine mogućim optimalnu iskoristivost unutrašnjeg prostora objekta, bez ili sa par unutrašnjih stubova (raspon do 100 me), što omogućava fleksibilnost u rasporedu i dimenzioniranju kako bi odgovaralo zahtjevima kupca i usvajamo standardna tehnička i građevinska rješenja bez rizika i bez grešaka.

Naši inžinjerski uredi  (Češka, Francuska, Njemačka, Mađarska, Luksemburg, Poljska i Rusija) mogu projektovati u skladu sa evropskim i lokalnim normama.

Maštovit i privlačan arhitektonski izgled vaše Astron hale se može postići izborom od više zidnih i krovnih sistema u širokom spektru boja i izborom složenog pribora koji se perfektno uklapa u vaš sistem. 

  • Nabavka sistema hale

Astron Hale su vodeći evropski proizvođači čeličnih sistema hala, sa rekordnom evidencijom od preko 50.000 hala u posljednjih 40 godina iskustva.

Naše proizvodne jedinice u Luksemburgu, Češkoj i Rusiji čine sistem hala dostupnim i doprinose skraćivanju potrebnog vremena, smanjivanju troškova i uvoz bez carine za Evropu, Rusiju i Zajednicu nezavisnih država.

Naše fabrike su ISO 9001:2008 certificirane. Dodatni certifikati su dostupni za jedinice u svakoj zemlji. Na zahtjev kupca, Certifikat podobnosti se može izdati od strane fabrike Astron hale.

Mi nudimo širok izbor načina za isporuku hale iz naših fabrika, a prema Incoterms 2010.

  • Planiranje  projekta i upravljanje

Projekti ključnih kupaca imaju dodjeljenog projekt menadžera koji je odgovoran za nadzor konstrukcione izvedbe hale, a prema ugovorenim uvjetima i rokovima.

  • Montaža

Od slučaja do slučaja, nudi se i ključ u ruke rješenje preko saradnje sa lokalnim građevinskim ugovaračima i Astron montažerima. Obuka o građevinskom sistemu za radnike ugovarača i pod-ugovarača je obezbijeđena.

  • Održavanje objekta i produženje garancije

Nakon kupovine objekta, Astron Hale izdaju listu preporuka vezanih za održavanje objekta. Tim za ključne kupce je otvoren za dodatne izmjene oko nadogradnje objekta ili izmjene rasporeda unutar postojećeg, kao i setove popravki za dugotrajnost vaše Astron hale. Produženje garancije se daje na zahtjev.

  • Uvažavanje zahtjeva klijenta za održivost objekta i ušteda energije

Astron sistem hala je ekološki i moguće ga je reciklirati (čelik se 100% reciklira).

 

Naš softver može uzeti u obzir dnevno svijetlo, evaluaciju primarne energije i fiziku objekta (pritisak, unutrašnju klimu) – što omogućava optimizaciju troškova održavanja objekta.

Objekti niske energije (EnEV evaluacija objekta prema DIN18599); nove tehnologije za zidne i krovne panele koje povećavaju index sunčeve refleksije, maksimizirajući vijek trajanja panela, a štedeći upotrebu energije.

Astron aktivno radi na minimiziranju uticaja na okoliš koji nastaje od rada Grupe i njenih proizvoda.

Kontakt