Ventilaciona rješenja

Lindab Ventilacija osigurava ventilacionu industriju sa svim proizvodima od pojedinačnih komponenti do kompletnih rješenja za unutrašnju klimatizaciju. Mi nudimo neograničen izbor funkcionalnih, jednostavnih, ekonomičnih i ekoloških ventilacionih rješenja kako za rezidencionalne tako i za komercijalne objekte. Ili samo par nitni. Potpuno je na vama da odlučite u kojoj mjeri želite da poslujete sa nama.
 
Glavni proizvodi su sistemi okruglih cijevi i pribor, tehnički ventilacioni proizvodi i ventilacioni sistemi. Naš sistem cijevi Lindab Safe i Lindab Safe Klik su napravljeni za vrlo opsežne proizvodne programe elemenata okruglih cijevi i detalja, opremljenih sa Lindab Safe zaptivnim trakama. Ovo vodi skraćivanju vremena montaže, manjoj težini, manjem propuštanju zraka, i manjoj izoliranoj površini kao i manjem utrošku energije. Ovaj izbor proizvoda je nadopunjen proizvodima četvrtastih cijevi, prigušivača, okapnica itd. I kao dodatak ovome, montažeri mogu naći širok izbor standardnih proizvoda lokalno uskladištenih u našim jedinicama.
 
Naš izbor proizvoda Comfort uključuje tri proizvodna programa - Air System, Water Systems i Acoustics - sa ciljem stvaranja ugodne, zdrave i produktivne klimatizacije.
 
Lindab takođe nudi alate za dizajn i kalkulacije kompletne ventilacije, simulaciju klime i programe posvećene selekciji i simulaciji  uređaja zračnog sistema i prigušivača. Ovo, zajedno za našom podrškom projektu je nastalo sa ciljem da Vaš svakodnevni posao učini lakšim.