oktobar 11, 2011

Lindab objekat mjeseca septembra 2011

Heko, stručnjaku za preciznu tehnologiju, sviđaju se Lindab objekti

Porodična kompanija Wertbau je Lindab montažer od 1986 sa izgrađenih 270 referentnih objekata baziranih na Lindab sistemu.
 
Wertbau je specijaliziran za individualna ključ u bravu rješenja  za srednja preduzeća i do sada su u svoje projekte ugradili 10.000 m². U mnogim objektima koristili su kompletan Lindab izbor proizvoda kako bi ispunili zahtjeve kupaca vezane za akustiku, internu logistiku ili materijal. Heko projekat je dobar primjer demonstracije ove filozofije. Regija južne Njemačke  oko Schwarzwald-a je dobro poznata po stručnjacima farmaceutske opreme,  medicinskim alatima i preciznim tehnologijama. Heko je jedan od tih stručnjaka.
 
Nova tvornica i uredi ukupne površine od oko 2.000 m² je prekretnica istorije kompanije kako bi se učvrstila pozicija na globalnom tržištu. Vertikalni sinusni val korišten za oblaganje fasade u kombinaciji sa modernom  cigla-zid-staklo kombinacijom u uredskom dijelu prezentuju kompaniju u modernom svijetlu. Wertbau svojim dizajnom zna da zadrži pogled promatrača na veoma impresivnom ali ne i skupom ulaznom prostoru. Gospodin Terlinden, vlasnik kompanije Wertbau, istakao je  da je glavni faktor njegovog uspjeha kompletan paket usluga koji nudi svojim kupcima. Na osnovu duge saradnje i iskustva sa profesionalnim podugovaračima on kontinuirano vodi projekte koji nižu uspjehe.