april 10, 2012

Objekat mjeseca februara 2012

Uspješna priča: Od malog podruma u kući do Lindab objekta od 7.200 m² u Bjelorusiji

Kompanija Shate-M Plus specijalizirana za trgovinu na veliko automobilskih rezervnih dijelova za sve vrste osobnih i komercijalnih vozila djeluje na tržištu Bjelorusije od 1996. godine. Uredi i moderno skladište smješteni su u Privolny, u blizini Minsk-a. 

Kompanija je započela svoje aktivnosti iz malog podruma privatne kuće, no od tada stekla stabilno uporište na tržištu i stvorila se potreba za novim prostorom kako bi se proširilo poslovanje. Montažer Stalnye Zdanija odgovoran je za izgradnju novog 7.200 m² velikog logističkog centra.

Lindab kvalitet, konkurentna cijena i fleksibilnost da se optimizira unutrašnjost objekta kako bi najbolje služilo potrebama proizvodnje i skladišta, plus reputacija montažera Stalnye Zdanija za visokokvalitetan rad i sposobnost izvođenja ključ u ruke rješenja,  bili su odlučujući faktori za Shate-M Plus. Sa LPR1000 krovnim sistemom, LPA900/LPD zidnim sistemom i velikim staklenim površinama, objekat je upadljive arhitektonske strukture koja je u tonu sa bojama kompanije i njenog cjelokupnog imidža.

 
Montažer:   Stalnye Zdanija LTD (Bjelorusija)
Kupac:       Shate-M Plus
Projektant: Projogo Lybov Petrovna