Arhitektonski

Previous Next

Slika 1/4

Priča ukratko

Cijeli projekat je isporučen od strane Lindab-a, a objekat uključuje grede, krov i zid od lima sa jedne i druge strane ispunjen izolacijom od 300 mm kao i Lindab vrata. Za fasadu montažer je koristio 17 t Lindab ravnog lima i savijao je sve dijelove u svojoj fabrici.

Ovaj objekat interesantne arhitekture je izgrađen u blizini aerodroma u Kompenhagenu (Danska). Za dvanaest mjeseci ova atraktivna čelična građevina je montirana kao ključ u ruke rješenje od strane Lindab montažera Saabyg ApS Regstrup za kompaniju Lightcom A/S koja se bavi pružanjem usluga pri raznim važnim događajima. 

Ovaj objekat je 30 m širine i 50 m dužine sa visinom od 7,2 m. Koristi se za skladištenje i čuvanje, prostor ureda je podijeljen na dva sprata, tako da ukupno ima oko 1.700 m² korisne površine. Cijeli projekat je isporučen od strane Lindab-a, a objekat uključuje grede, krov i zid od lima sa jedne i druge strane ispunjen izolacijom od 300 mm kao i Lindab vrata. Za fasadu montažer je koristio 17 t Lindab ravnog lima i savijao je sve dijelove u svojoj fabrici.
 
Građevinska kompanija Saabyg ApS je Lindab montažer još od 1980. Danas su vlasnici troje djece osnivača. Oni pružaju sve građevinske usluge – od renoviranja do ključ u ruke rješenja.

 

 

Kontakt