Pivara

Previous Next
  • Pivara u Njemačkoj
  • Pivara u Njemačkoj
  • Pivara u Njemačkoj
  • Pivara u Njemačkoj

Slika 1/4

Priča ukratko

Oettinger Brauerei GmbH posjeduje pet proizvodnih pogona u Njemačkoj. Osim sjedišta u Oettingen-u, pivo se pravi u sljedećim gradovima: Gotha, Schwerin, Mönchengladbach i Braunschweig. Možete vidjeti Lindab objekte u svim nabrojanim mjestima.

Tradicija pravljenja piva u Oettingen-u (Njemačka) datira još iz 1333. godine. Danas se nudi širok izbor piva i limunade, većinom na tržištu niskih cijena. Sa proizvodnjom od 6,4 miliona hektolitara godišnje Oettinger Grupa je jedna od najvećih pivovara u Njemačkoj.

Oettinger Brauerei GmbH posjeduje pet proizvodnih pogona u Njemačkoj. Osim sjedišta u Oettingen-u, pivo se pravi u sljedećim gradovima: Gotha, Schwerin, Mönchengladbach i Braunschweig. Možete vidjeti Lindab objekte u svim nabrojanim mjestima. Tokom vremena više montažera je imalo priliku graditi za Oettinger. Glavno sjedište u Oettingen-a montirao je Lindab partner IWK iz Mönchsroth površine 16.500 m², a Lindab montažer Hallen- und Gewerbebau Koch GmbH iz Schwabhausen-a 8.500 m².  Lindab je omiljen zbog svoje pouzdanosti i poštivanja fiksnih rokova i cijena. Postojeći objekti koriste se za različite svrhe; samo su strukture zidova i krova iste.
 
Sveukupno izgrađena je površina od 40.000 m² koju čine više Lindab objekata, s tim da površina nadstrešnica čini više od 1000 m².
 
 

 Odgovarajući dokumenti

 

 

 

 

Kontakt