Sve u jednom

Previous Next

Slika 1/3

Priča ukratko

Devet Lindab objekata u poslovnom parku. Svi objekti, uključujući vanjski izgled, sanitarne objekte itd. su prilagođeni od strane montažera Eiffage Construction Strasbourg prema klijentovim zahtjevima.

Proizvođač čokolade Schaal nedavno je prodao veliku građevinsku parcelu, koja se nalazi u ključnom području blizu Strasbourg-a (Francuska), kompaniji za nekretnine S.C.I. Constellation. Cilj je bio razviti novi poslovni park “Porte du Sud". S.C.I. Constellation, kompanija odgovorna za planiranje parka i izgradnju, izabrala je Lindab montažera Eiffage Construction Strasbourg, da izgradi različite objekte u parku.
 
Svi Lindab objekti su ispunili sljedeće kriterije - dobru geografsku lokaciju, fleksibilnost i kvalitetnu arhitekturu, kao što se vidi iz primjera:
 
U prvom primjeru tri poslovne zgrade, sve izgrađene u sličnom stilu: Institut za čokoladu, Würth Industrie France i Facen. Svi objekti, uključujući vanjski izgled, sanitarne objekte itd. su prilagođeni od strane montažera Eiffage Construction Strasbourg prema klijentovim zahtjevima. Karakterišu ih umjerene i elegantne linije. Svaki je dužine 32,06 m, raspona 24,56 m i ima  slagani krov. 
 
U drugom primjeru, uredski dio je MSB, dok je proizvodnja i skladište veličine 1.600 m² SSB za pakiranje čajeva i postrojenja kompanije Herbapac. Ovo je ultra-moderan proizvodni pogon planiran za kapacitet od 300 t godišnje, sa četiri proizvodne linije. 

 

 

 Odgovarajući dokumenti

 

 

 

 

map

rue du pont de péage

F-67118 Geispolsheim

France

Kontakt