Citroën

Previous Next
  • Citroën auto salon u Ukrajini
  • Citroën auto salon u Ukrajini

Slika 1/2

Priča ukratko

Moderni objekat od 3.200 m² izgradila je kompanija SAKTI PLUS, ovlašteni montažer iz Dnepropetrovsk, Ukrajina, a nalazi se na nasipu rijeke Dnepr.

Ovaj objekat od 3.200 m² izgradila je kompanija SAKTI PLUS, ovlašteni montažer iz Dnepropetrovsk, Ukrajina, a nalazi se na nasipu rijeke Dnepr.

Nova prodavnica i servis objedinjuje prodaju vozila Citroen, SsangYong, Geely, GAZ, te ima prostran autoservis, ured finansija preduzeća i prodaju rezervnih dijelova. Na otvorenom prostoru od oko 1.200 m² ima više od 60 specijalnih vozila, GAZ, MAZ, KAMAZ, PAZ autobusa i njihovih zamjena. U ovom novom centru mogu se kupiti putnička i komercijalna vozila, kamioni, autobusi, rezervni dijelovi, ugraditi dodatnu opremu, osigurati i popraviti auto. Jedinica servisa površine 850 m² ima 18 postova spremnih za servis bilo kojeg auta, kamiona ili cargo vozila. 
 
Zahvaljujući Lindab tehnologiji postignuta je funkcionalnost i estetika objekta. Objekat je izgrađen u skladu sa svim zahtjevima kupca i tehničkim potrebama za ovakav auto salon. 
 

 

 

 Odgovarajući dokumenti

 

 

 

 

 

Kontakt