Proizvodnja hrane

Previous Next
  • Proizvodnja hrane u Italiji
  • Proizvodnja hrane u Italiji
  • Proizvodnja hrane u Italiji
  • Proizvodnja hrane u Italiji

Slika 1/4

Priča ukratko

Lindab montažer Thema di Domenico PEZZOLLA iz Italije ima mnogo godina iskustva u planiranju objekata za firme koje se bave proizvodnjom hrane. U ovom posebnom slučaju radili su za kompaniju Fortyfruit koja se bavi skladištenjem, konzerviranjem i trgovinom povrćem.

Lindab montažer Thema di Domenico PEZZOLLA iz Italije ima mnogo godina iskustva u planiranju objekata za firme koje se bave proizvodnjom hrane. U ovom posebnom slučaju radili su za kompaniju Fortyfruit (čije ime proizilazi od njegova vlasnika, g-dina Quaranta što znači 40 na talijanskom) koja se bavi skladištenjem, konzerviranjem i trgovinom povrćem.
Glavni objekat od 1.173 m² ima dva anexa od 313 m² i 400 m², kao i dvije nadstrešnice od 171 m² i 266 m², što čini ukupno 2.323 m² površine sa različitim visinama objekata. Montažer Thema di Domenico PEZZOLLA je bio u mogućnosti da kombinuje lokalnu tradiciju u izgradnji sa prednostima koje samo čelične hale mogu da pruže: zidovi od cigli su kombinovani sa panelima kao vanjska obloga. Kako bi se garantovala odlična izolacija unutrašnje hladne komore krov nagiba od 7 % je pokriven sendvič panelima. 
 
 

 Odgovarajući dokumenti

 

 

 

 

map

4027 San Giorgio Jonico

Italy

Kontakt