Fleksibilni

Priča ukratko

Kompanija Shate-M Plus specijalizovana je veletrgovina za rezervne dijelove svih vrsta putničkih i komercijalnih vozila, a na tržištu Bjelorusije radi od 1996. Uredi i moderno skladište kompanije nalaze se u Privolny,u blizini Minsk-a.
 

Kompanija Shate-M Plus specijalizovana je veletrgovina za rezervne dijelove svih vrsta putničkih i komercijalnih vozila, a na tržištu Bjelorusije radi od 1996. Uredi i moderno skladište kompanije nalaze se u Privolny,u blizini Minsk-a
 
Nakon što je započela s radom u malom podrumu jedne kuće, kompanija je stekla stabilno uporište na svom tržištu i pojavila se potreba za novim prostorom kako bi proširili svoje poslovanje. Graditelj Stalnye Zdanija bio je odgovoran za izgradnju ovog logističkog centra od 7.200 . 
 
Lindab kvalitet, konkurentna cijena i fleksibilnost da se optimizira unutrašnjost objekta kako bi najbolje služilo svrsi proizvodnje i skladištenja, plus reputacija Stalnye Zdanija za visoki kvalitet radova i njihova sposobnost da pruže ključ u ruke rješenje bili su odlučujući faktori za Shate-M Plus.
 
Sa LPR1000 krovnim sistemom, LPA900/LPD zidnim sistemom i velikim staklenim površinama objekat ima upečatljiv arhitektonski izgled koji je po bojama u skladu sa korporativnim imidžom kompanije.
 
 
map

Shate-M Plus

Mira str., 2 A

Minsk, Privolny

Belarus

Kontakt