Sanitarije

Previous Next

Slika 1/2

Priča ukratko

Investitor je htio da napravi svoj izložbeni salon kupatila na površini od 1200 m² (najveći dio objekta) koji odražava imidž kompanije, kao i da to također bude visoko-operativni salon. Pored ostalih zahtjeva, insistiralo se da bude takva izgradnja koja bi pružala maksimalnu fleksibilnosti pri uređenju unutrašnjeg prostora.

Ovaj novi objekat veličine 10.680 m² idealno je smješten pored A31 auto-puta, a otvoren je za Dupont Est at Nancy (Francuska). Kompanija skladišti i distribuira komponente za sistem centralnog grijanja, pločice i sanitarni materijal. Investitor je htio da napravi svoj izložbeni salon kupatila na površini od 1200 m² (najveći dio objekta) koji odražava imidž kompanije, kao i da to također bude visoko-operativni salon. Pored ostalih zahtjeva, insistiralo se da bude takva izgradnja koja bi pružala maksimalnu fleksibilnosti pri uređenju unutrašnjeg prostora.

Lindab montažer Nancy Construction je uspio doći do rješenja za sve zahtjeve tehničke specifikacije. Zahtjevna specifikacija objekta plus zahtjev za zakrivljenim ulazoim prostorom sa lučnim gredama učinili su ovaj projekat izazovom za odjel Lindab Hala i Nancy Construction.
 
Visoko kvalitetna obrada, zakrivljeni ulaz, spoj horizontalnog i vertikalnog postavljanja panela sa parapetom i nadstrešnicama rezultirali su vrlo elegantnim izgledom zgrade.
 

 

 

 Odgovarajući dokumenti

 

 

 

map

Z.A.C. Saint-Jacques II,

Nancy

France

Kontakt