Parking

Previous Next

Slika 1/4

Priča ukratko

Metalni nadzemni parking je danas uobičajen u većini evropskih zemalja. Metalna konstrukcija se preferira i zbog, pored ostalih razloga, velikog dosega, lagane težine i brzog povrata ulaganja.

Metalni nadzemni parking je danas uobičajen u većini evropskih zemalja i prikladnost čeličnih konstrukcija postala je neosporna. Ovo je novo oružije Lindab artiljerije, dokazano primjerom montažera Scholtes & Brauch.
 
Slika 1:
Odabirom čelika, La Provençale, kompanija koja se bavi distribucijom hrane iz Luxembourga, je stekla više od 500 parking mjesta za aute, te 40 mjesta za kamione (u prizemlju), nakon samo sedam mjeseci radova i redukovala je na minimum potencijalne operativne gubitke zbog zauzetog prostora. Metalna konstrukcija se preferira i zbog, pored ostalih razloga, dosega od 16 metara, lagane težine i brzog povrata ulaganja.
 
Slike 2, 3 & 4:
Globalna rješenja i rješenja napravljeno-po-mjeri, omogućavaju najbolju iskoristivost malih prostora, što je ključna prednost koja je uvjerila kompaniju VW Horsmans & Rosati garage iz Bech-Kleinmacher-a (Luxembourg) da izabere Lindab. Ovaj auto park na četiri nivoa sa liftom je napravljen za izlaganje stotinu rabljenih auta.
 

 

 

 Odgovarajući dokumenti

 

 

 

 

Kontakt