Ponovljeni

Previous Next
  • Farmaceutski objekat u Francuskoj
  • Farmaceutski objekat u Francuskoj
  • Farmaceutski objekat u Francuskoj
  • Farmaceutski objekat u Francuskoj

Slika 1/4

Priča ukratko

Po treći put naš montažer Nancy Construction iz Houdemont-a (Francuska) je izabran od strane Novasep Grupe da izgradi njihov novi objekat veličine 1.739 m2.

Po treći put naš montažer Nancy Construction iz Houdemont-a (Francuska) je izabran od strane Novasep Grupe da izgradi njihov novi objekat.
 
Kupac je bio veoma zadovoljan sa prethodne dvije hale, tako da je odlučio da izabere isti tim za svoju novu investiciju: Nancy Construction (njihov dvadesetgodišnji partner), arhitektu Claude SCHLEGEL-a i odjel Lindab hala.
 
Ovaj objekat na 3 nivoa od 1.739 m² uključuje sjedište Grupe i njihov odjel za Istraživanje i razvoj (farmacija i biofarmacija). Nalazi se u regiji Pompey (Francuska) gdje zajedno radi 140 ljudi na 9 hektara zemlje u objektima od ukupno 11.000 m².
 
Osnovana kasnih 80-ih, kompanija Novasep, specijalizirana za kristalizaciju, vodeća je francuska kompanija za fino pročišćavanje kromatografijom. Razvili su proces, jedinstven u svijetu, koji se koristi od strane svih farmaceutskih skupina.
 
Pored veoma kratkog vremena utrošenog za isporuku i montažu Novasep se ponovo uvjerio u prednosti Lindab građevinskog sistema, kao što su: jedan izvor nabavke, pouzdanost dugogodišnje evropske Grupe, fiksni rokovi, brza i jednostavna montaža itd.
 
 
 

 Odgovarajući dokumenti

 

 

 

Kontakt