Volkswagen

Previous Next
  • VW auto salon u Poljskoj
  • VW auto salon u Poljskoj

Slika 1/2

Priča ukratko

Objekat, podignut za 9 mjeseci, smješten je u blizini Szczecin (Poljska). Ukupna površina glavne zgrade je 4.250 m². Unutar zgrade osim usluga za kamione, tu se nalaze uredski prostori, sanitarni, kuhinja, sala za konferencije i prodaja, te Izložba VW automobila, kao i skladišta itd.
 

Ova zgrada je uslužno-dijagnostička stanica za kamione sa prodajno-izložbenim salonom, kao i uredskim dijelom. Izgradio ju je Lindab montažer FHU MULTI PROJEKT SPOLKA OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA SP. K. 
 
Objekat, podignut za 9 mjeseci, smješten je u blizini Szczecin (Poljska). Ukupna površina glavne zgrade je 4.250 m², a sastoji se od dvije hale: tip AZM2 i tip AZM2 povezane AP halom preko zajedničkog zida.
 
Unutar zgrade osim usluga za kamione, tu se nalaze uredski prostori, sanitarni, kuhinja, sala za konferencije i prodaja, te Izložba VW automobila, kao i skladišta itd.
Vanjski zid glavnog ulaza je napravljen od portala aluminijum-staklo pričvrščenih za konstrukciju. Stakleni dio je napravljen maksimalne visine kako bi se obezbijedila odlična izolacija uredskih prostorija, a i kako bi cijeli objekat imao specifičan izgled.
 
Objekti za VW vozila izgrađeni su u Belgiji, Francuskoj i Rusiji.
 

 

 

 Odgovarajući dokumenti

 

 

 

 

map

ul. Szczecińska 117

74-107 Daleszewo

Poland

Kontakt