Veliki

Previous Next
  • Objekat od čelika u Poljskoj
  • Objekat od čelika u Poljskoj
  • Objekat od čelika u Poljskoj
  • Objekat od čelika u Poljskoj

Slika 1/4

Priča ukratko

Centrum Klima S.A. je vodeći proizvođač i distributer klima uređaja i ventilacionih elemenata u Poljskoj i na evropskom tržištu. Kompanija je preselila svoje sjedište u novi objekat od 22,142 m² u Wieruchów blizu Ożarów Mazowiecki (Poljska).  

Centrum Klima S.A. je vodeći proizvođač i distributer klima uređaja i ventilacionih elemenata u Poljskoj i na evropskom tržištu. Kompanija je preselila svoje sjedište u novi objekat od 22,142 m² u Wieruchów blizu Ożarów Mazowiecki (Poljska).  
Ovaj objekat je izgradio dugogodišnji predstavnik Lindab-a, montažer Skalski iz Krakova (Poljska), koji se pobrinuo za visok kvalitet, preciznost i rokove. Izgradnja je trajala 6,5 mjeseci.

Objekat na sprat (1.930 m²) je dizajniran za urede i proizvodnju. U prizemlju su moderni uredi i sala za konferenciju, a na spratu je kantina za 60 osoba, sala za presvlačenje i druge prostorije.

Proizvodni pogon (3.429 m²) čini veliki prostor opremljen sa kranom, dozvoljavajući transport cijelom dužinom hale, sa mogućnošću podizanja robe do 8 t i high-tech proizvodnim linijama za lasersko rezanje metala.

U skladištu (5.000 m²) roba se pohranjuje na Euro paletama u 5 nivoa na policama. Utovar i istovar se radi preko specijalnih kapija i dokova.
  
 
map

rue Sochaczewska 144

5-850 Ożarów Mazowiecki

Poland

Kontakt