Hoe men een beter klimaat bereikt door minder energie te verspillen.

Think Less.
 
Als men in een gebouw omhoog kijkt en een rond luchtkanaal ziet, dan is het waarschijnlijk deel van een Lindabsysteem. Wij ontwikkelden ronde luchtkanalen omdat de voordelen t.o.v. traditionele rechthoekige systemen zo veel groter zijn. Een lager energieverbruik, betere Total Cost of Ownership en minder lawaai zijn slechts een paar van de vele voordelen. En dit vooral dankzij de luchtdichtheid van onze ronde kanalen. Een ander groot ecologisch voordeel van de ronde vorm is het feit dat hiermee 25 procent minder staal gebruikt wordt dan in een vergelijkbaar rechthoekig systeem.
 
Bij Lindab zijn we continu op zoek naar zuinige oplossingen die het makkelijker maken om een gezond binnenklimaat te creëren. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van de ventilatie, koeling en verlichting in functie van het aantal aanwezigen in een bepaalde ruimte. Wij ontwerpen oplossingen in staal, een bijzonder goed recycleerbaar materiaal dat ons toelaat dunne, lichte producten te ontwikkelen die minder materiaal en energie vergen. En bovendien wordt hierdoor de uitstoot hot het minimum beperkt.
 
Wat uw ventilatienoden ook mogen zijn, u kan steeds rekenen op de meest betrouwbare en economische oplossingen. Onze intelligente tools, volledige steun en advies krijgt u er gratis bovenop.