System

Het kanalensysteem in detail

Er zijn verschillende mogelijkheden voor mechanische ventilatie op de markt: warmterecuperatie units, ventilatoren,... Een ding hebben ze echter allen gemeen en dat is een systeem van luchtkanalen dat alle onderdelen met elkaar verbindt. En daarin maakt Lindab nu net het verschil.

In het Lindab Safe Click kanalensysteem zijn alle verbindingsstukken voorzien van een dubbele dichting in EPDM. Een rubbersoort die uitzonderlijk bestand is tegen veroudering en zijn soepele eigenschappen behoudt. Dit alles resulteert in een lekdichtheid van het kanalennet van het hoogste energiebesparend niveau (Klasse D !).  Lekverliezen in het kanaalsysteem zijn namelijk direct gerelateerd aan het electriciteitsverbruik van de ventilatoren of de WTW-units.

Het Lindab kanaalsysteem staat ook voor een snelle en gemakkelijke installatie. Professionals (h)erkennen de kwaliteit van onze kanalen en onderdelen reeds lang. De kwaliteit van gegalvaniseerde staalplaat, de lekdichtheid en het uitgebreid gamma van perfect passende kanaalstukken zijn onze belangrijkste troeven.