Activiteitsdomeinen

Lindab is actief in 3 domeinen:

Ventilatie

De divisie Ventilatie ontwikkelt systeemoplossingen voor ventilatie en binnenklimaat en richt zich naar installateurs en aankopers binnen de residentiële en niet-residentiële ventilatie-industrie. De productportfolio omvat luchtkanalen en accessoires, technische producten en systemen voor ventilatie en machines om ronde luchtkanalen te vervaardigen. Daarnaast bestaat ons aanbod eveneens uit software voor ontwerp, berekening en planning van complete systemen voor ventilatie- en binnenklimaattoepassingen.

Bouwcomponenten

De afdeling bouwcomponenten ontwikkelt voor de bouwsector een breed gamma van onderdelen en systemen in staal. Onze belangrijkste klanten zijn aannemers, installateurs en de consumenten in het algemeen. Afhankelijk van de marktomstandigheden worden deze producten internationaal gecommercialiseerd via eigen vestigingen, klein- en groothandels voor professionelen én soms ook via bouwmarkten.

Gebouwen

De afdeling Gebouwen levert prefab stalen constructies en gespecialiseerde IT-software die de projectplanning en budgetraming voor ontwerpers en ondernemers vergemakkelijkt.

De kern van ons aanbod is een efficiënt concept van stalen, gelijkvloerse gebouwen voor industriële- en opslagdoeleinden. Het omvat stalen structuren, wand- en daksystemen en de daarbij horende ondersteuning voor projectplanning. De gebouwen worden verkocht via een netwerk van ca 360 aannemers-verdelers in Europa en het GOS. Key corporate accounts kunnen rechtstreeks contact opnemen met onze verkoopsafdeling.

 

 

 

​