Oplossingen voor ventilatie

Lindab Ventilatie levert een totaalpakket aan de ventilatie-industrie: van het kleinste schroef tot volledige oplossingen voor een gezond binnenklimaat. Wij ontwikkelen een uitgebreid gamma van economische, functionele en eenvoudige oplossingen voor zowel residentiële als commerciële doeleinden. Tot zelfs de eenvoudigste klinknagels. U beslist hoever onze samenwerking reikt.
 
Luchtkanalen en accessoires, technische ventilatieproducten en ventilatiesystemen vormen de kern van ons assortiment. Lindab Safe en Lindab Safe Click zijn kanaalsystemen waarvoor we een uitgebreid gamma ontwikkeld hebben van ronde kanalen die voorzien zijn van Lindab Safe rubberdichtingen. Dit reduceert de installatietijden en het gewicht, vermindert de kans op luchtlekken en de nood aan isoleren, wat resulteert in een lager energieverbruik. Dit assortiment wordt verder aangevuld met rechthoekige kanalen, geluidsdempers, dakkappen, enz. En daarnaast vindt de installateur in zijn omgeving een breed scala aan standaardproducten in onze One Stop Shops.
 
Ons Comfortgamma, dat zich richt op het scheppen van een aangenaam, gezond en productief binnenklimaat, omvat 3 productgroepen: watersystemen, luchtsystemen en akoestiek.
 
Lindab biedt ook tools aan voor het uittekenen en berekenen van complete ventilatieplannen, klimaatsimulatie en programma's voor de bepaling van luchtroosters en geluidsdempers. Dit alles, samen met onze projectondersteuning, is er op gericht om uw werk te verlichten.