Home

hoe?


Woningventilatie van Lindab verhoogt niet alleen de luchtkwaliteit maar ook de afwerkingsgraad van een gebouw. Het herbruikt ook de warmte van mensen, verwarming en electrische toebehoren.

De kern van Lindab woningventilatie is een zuinig en luchtdicht Lindab Safe® kanalensysteem. Gecombineerd met een warmtewisselaar kan er tot meer dan 80 procent van de energie uit de binnenlucht mee gerecupereerd worden. Hierdoor wordt aanzienlijk bespaard op de stookkosten. Wist u dat een warmtewisselaar per appartement tot 7000kWh kan uitsparen op jaarbasis?

Kortom, het draait allemaal om de controle over, en het gebruik van de energie in de binnenlucht.

We noemen het Lindab Inside.
  • Een warmtewisselaar voor balansventilatie biedt volledige controle over de inkomende lucht en kan tot 7000 kWh per wooneenheid en per jaar uitsparen.
  • De instromende lucht wordt gefilterd om pollen en andere schadelijke luchtdeeltjes buiten te houden.
  • Een rond en luchtdicht Lindab Safe® kanalensysteem verbruikt minder energie. Onderhoud is eenvoudig en gemakkelijk.
  • Het ventilatiesysteem is een veilige investering op lange termijn. En staat volledig los van de toekomstige ontwikkelingen inzake verwarmingstechnologie. 
  • De temperatuur van de aangevoerde lucht wordt door de warmtewisselaar beter afgestemd op de temperatuur in de woning en creëert een comfortabel, tochtvrij binnenklimaat.