Hoe minder tijd en energie te verbruiken bij grote gebouwen.

Think Less.
 
Het maakt niet uit of het gaat om een nieuw magazijn, winkelcentrum, fabriekshal of showroom voor auto's. Wanneer u op korte termijn op zoek bent naar een gebouw op maat dat gebruiksvriendelijk en zuinig is, dan is Lindab Bouwsystemen een voor de hand liggende keuze.
 

Met meer dan 40 jaar ervaring in deze business, hebben we meer dan voldoende inzicht en ervaring opgebouwd in het ontwerpen, plannen, bouwen en onderhouden van grote zuinige gebouwen (door ondermeer tot 15 procent minder staal te gebruiken).
 
Een Lindab gebouw is bijzonder energie-efficiënt. Niet alleen omdat we stalen onderdelen gebruiken die recycleerbaar zijn, maar ook omdat het energieverbruik in het afgewerkte gebouw beperkt wordt tot het minimum dankzij intelligente ventilatie- en isolatietoepassingen. We kunnen deze gebouwen nog duurzamer maken door de integratie van alternatieve energiebronnen zoals zonnepanelen.

Vanaf het ontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering zal Lindab u helpen om van uw nieuw gebouw een goeie investering te maken.