Lindab = ventilatiesysteem D

Ventilatie is een domein in volle ontwikkeling en professionaliseert aan een steeds hoger ritme. De technische en wetgevende voorschriften worden complexer en vormen een steeds grotere uitdaging voor de installateur.

Daarom hebben we bij Lindab beslist om installateurs te helpen via workshops en online presentaties om op die manier vertrouwd te geraken met de nieuwste mogelijkheden. U vindt hier een overzicht van veel gestelde vragen die we noteerden tijdens de workshops voor installateurs.
 
Wil u zelf een workshop volgen?
 
Dan zijn er twee mogelijkheden:
 
  • Ofwel klikt u hier naar onze overzichtspagina met beknopte videopresentaties uit onze workshop voor installateurs. Onze lesgever behandelt alle facetten van systeem D vanuit het standpunt van een installateur en formuleert concrete tips & trics.
  • Ofwel laat u ons weten dat u graag wil deelnemen aan een workshop in ons demo-center in Gent. We verwittigen u dan via mail wanneer de volgende sessies van start gaan. Klik op de knop in de rechterkolom om naar het inschrijvingsformulier te gaan.

Lindab heeft 50 jaar ervaring in ventilatietechnologie en staat bekend voor de kwaliteit van zijn producten en zijn vooruitstrevende visie. We kunnen daarom terecht stellen dat Lindab de leverancier bij uitstek is voor balansventilatie en ventilatiesystemen D. Van de kleinste schroef tot en met een volledig gestuurde ventilatiegroep. Wij hebben het op voorraad en leveren via onze installateurs.