Knowhow en betrouwbaarheid in ventilatietechnologie

Lindab levert zowel ronde als rechthoekige kanaalsystemen voor grote industriële, residentiële & tertiaire projecten. In onze productievestiging in Gent beschikken wij over een grote productiecapaciteit aan ronde en rechthoekige kanalen. 
Dankzij een bijzonder grote lokale voorraad aan hulpstukken (tot 80 cm diameter) en de mogelijkheden van ons internationaal netwerk, kunnen wij snel en efficiënt voldoen aan iedere vraag ongeacht de grootte van het project.
Onze logistieke betrouwbaarheid is immers één van de hoekstenen van de tevredenheid van onze klanten!
Wist u dat wij eveneens een heel uitgebreid gamma aan ventilatieroosters en koelbalken ontwikkeld hebben en op de markt brengen onder de naam Lindab Comfort? 
Gecombineerd met onze expertise inzake geluiddemping en akoestiek zorgen deze hoogtechnologische producten er voor dat zelfs de meest complexe ventilatiesystemen beantwoorden aan de strengste bouwvoorschriften. 
U vindt op deze website een uitgebreide reeks aan handboeken en installatievideo’s die overtuigend illustreren waarin Lindab het verschil maakt. 
Voor het transport en de installatie van luchtkanalen hebben wij de knowhow en de “smart” tools ontwikkeld die het werk op de werf ergonomisch, veiliger, efficiënter en preciezer maken. 
En zijn dat niet de doelstellingen die iedere bedrijfsleider nastreeft voor zijn installatieploegen?  
  • Bekijk hoe snel en veilig luchtkanalen op maat worden gebracht met de SR-cutter. 
  • Stel vast hoe in een officiële vergelijkende TÜV-test de installatie van ronde kanalen veel goedkoper verloopt dan andere ventilatiesystemen.
Tenslotte kan u rekenen op onze ervaren studiedienst voor de berekening en uittekening van grote en vaak complexe projecten. 
Wij helpen bij de selectie van de juiste onderdelen, met het maken van simulaties en zelfs bij het testen van de opgeleverde installaties. 
Met onze leakage-tester kunnen wij de luchtdichtheid van het kanalensysteem ter plaatse onderzoeken en kunnen eventuele knelpunten snel opgespoord worden. 
Via de unieke calc-leak webtool berekent u zelf online de financiële impact van de luchtdichtheid van een ventilatiesysteem van een ziekenhuis, een kantoor… 
Een eenvoudige argument (met een heel complexe berekening) dat uw klanten kan overtuigen om voor uw installatiebedrijf te kiezen.
Wenst u meer te vernemen wat Lindab concreet voor uw installatiebedrijf kan betekenen? Contacteer dan één van onze account managers rechtstreeks. Zij helpen u graag verder.