Rechtstreeks van producent naar installateur

Lindab is niet alleen een internationale producent van ventilatiemateriaal.
 
In België beschikken we naast onze productievestiging in Gent, over niet minder dan 6 verdeelpunten en zijn hiermee één van de belangrijkste groothandels.
 
Bovendien zijn onze Flexi Shops (Kortrijk en Luik) steeds 24u/24 en 365 dagen per jaar toegankelijk en vormen ze op die manier het ideale alternatief voor een eigen voorraad.
Wij zijn er voor en door onze installateurs en wensen kort op de bal te kunnen spelen. Korte communicatiekanalen, een flexibele organisatie en een team dat klantentevredenheid hoog in het vaandel voert. Dat is wat onze aanpak typeert.
 
Bij Lindab omkaderen wij onze installateurs op een professionele manier zodat zij met al hun vragen steeds terecht kunnen bij één van onze experts. 

Ventilatie is een domein in volle ontwikkeling en professionaliseert aan een steeds hoger ritme. De technische en wetgevende voorschriften worden steeds complexer en vormen voor onze installateurs een steeds grotere uitdaging. Daarom investeren wij permanent in de opleiding van onze mensen én onze klanten. Via workshops reiken wij de kennis en de tools die de moderne installateur nodig heeft.
 
Lindab ondersteunt zijn installateurs ook in het verkooptraject. Wij helpen bij het berekenen en uittekenen van uw projecten. Wij zorgen voor basisplannen, onderdelenlijsten, etc. 
Kortom, onze studiedienst helpt u om snel en professioneel te reageren op de wensen van uw opdrachtgevers. En zelfs bij de inregeling van een complexe installatie kan de hulp van één van onze specialisten ingeroepen worden.
 
Voor het transport en de installatie van luchtkanalen hebben wij gereedschap ontwikkeld dat het werk op de werf aanzienlijk veiliger, ergonomischer, efficiënter en preciezer maakt.
En zijn dat niet de doelstellingen die iedere installateur nastreeft?
 
Op onze website vindt u verschillende filmpjes die dit overduidelijk illustreren.
 
  • Bekijk de voordelen van een Safe Click-installatie die met eenvoudige klik-handelingen bijzonder snel geïnstalleerd wordt.
  • Zie hoe snel en veilig luchtkanalen op maat worden gebracht met de SR-cutter.
  • Stel vast hoe in een officiële vergelijkende test de installatie van ronde kanalen veel efficiënter en goedkoper verloopt dan andere ventilatiesystemen.
Maar er is meer. Lindab is reeds jaren gekend voor de kwaliteit van zijn producten en zijn vooruitstrevende visie inzake ventilatie.
 
We kunnen daarom terecht stellen dat Lindab de leverancier bij uitstek is voor balansventilatie en ventilatiesystemen D.
Van de kleinste schroef tot en met een volledig gestuurde ventilatiegroep. Wij hebben het op voorraad en leveren via één van onze shops of op de werf van uw keuze.
 
Wist u dat Lindab beschikt over stevige metalen instortkanalen met een diameter van slechts 63mm?
En is dat niet het ideale alternatief voor heel wat flexibele instortkanalen die bijzonder moeilijk te positioneren zijn en heel kwetsbaar zijn bij de installatie?
Wij kennen en begrijpen de uitdagingen waarvoor onze installateurs staan. Lindab wil voor hen een betrouwbare partner zijn in het volledige ventilatieproject, van ontwerp en berekening tot en met de oplevering.