Onze studiedienst is uw backoffice

Lindab is een industriële groep die op de Zweedse beurs noteert en gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verdeling van plaatstalen onderdelen voor gebouwen. Jaarlijks wordt een belangrijk deel van de omzet geïnvesteerd in Research & Development waardoor de onderneming zich terecht tot één van de marktleiders mag noemen in de sectoren waarin het actief is.
 
Wij kunnen 50 jaar ervaring voorleggen in ventilatietechnieken en hebben hierdoor een belangrijke technische voorsprong kunnen opbouwen. In de groep zijn 4 labo’s ter beschikking waarin onze producten permanent worden getest. Wist u dat Lindab het grootste akoestische labo in Europa heeft geïnstalleerd?
 

Wij leveren complete kanaalsystemen voor grote industriële, residentiële & tertiaire projecten.

In onze productievestiging in Gent beschikken wij over een omvangrijke productiecapaciteit aan ronde en rechthoekige kanalen. Dankzij onze grote lokale voorraad aan hulpstukken (tot 80 cm diameter) én de mogelijkheden van ons internationaal netwerk, kunnen wij snel en efficiënt voldoen aan iedere vraag ongeacht de omvang van het project.
 

Wist u dat wij eveneens een heel uitgebreid gamma aan ventilatieroosters en koelbalken ontwikkeld hebben en op de markt brengen onder de naam Lindab Comfort?

Gecombineerd met onze expertise inzake geluiddemping en akoestiek zorgen deze hoogtechnologische producten er voor dat zelfs de meest complexe ventilatiesystemen beantwoorden aan de strengste bouwvoorschriften. 
 

Onze eigen studiedienst stelt al zijn ervaring en knowhow ter beschikking van studiebureaus die betrokken zijn bij de uittekening, berekening, planning en simulaties van belangrijke ventilatieprojecten.

Wij organiseren opleidingen voor ontwerpers en projectleiders en stellen performante software- en webtools ter beschikking die hen in staat stellen om een ventilatieproject snel en accuraat uit te werken.
 

Met onze Leakage-tester testen wij de luchtdichtheid van kanalensystemen onsite en kunnen we eventuele knelpunten snel opsporen.

Via onze unieke calc-leak webtool berekent u zelf online de financiële impact van de luchtdichtheid van een ventilatiesysteem van een ziekenhuis, een kantoor… En zijn het niet vaak de financiële argumenten die doorslaggevend zijn voor uw opdrachtgevers?
 
Wenst u meer te vernemen wat Lindab concreet voor uw studiebureau kan betekenen? Contacteer ons via onderstaande kanalen
 

Lindab NV - Gent

 
  • T: +32 9 385 50 11

  • F: +32 9 385 60 62

  • E-mail: info@lindab.be
Account Manager Vlaanderen
 
  • Dries Vanackere: +32 493 12 47 04​​
Account Manager Wallonië
 
  • Vincent Detry: +32 492 73 60 50 
​​​​​​​​​​​​