Alles wat u nodig heeft. 365 dagen/jaar - 24u/24u.

Lindab Flexi Shop is uniek en biedt een volledig gamma dat specifiek is afgestemd op de noden van de installateur.

Alles is steeds in voorraad.  Het is absoluut niet nodig om op voorhand te bestellen. Flexi Shops zijn 7 dagen op 7 open, jaar in, jaar uit. U komt wanneer het u best uitkomt, dag-en nacht. En zelfs tijdens het bouwverlof bent u meer dan welkom. U vindt de Flexi Shops binnenkort in de meeste steden van het land aan een vlot bereikbare invalsweg. Efficiëntie en tijdswinst, dat is wat telt voor ons en voor u!

1. Check in - U ontving van ons een klantenkaart met een persoonlijke code. U houdt de kaart voor de kaartlezer die geïnstalleerd is aan de ingang van de Flexi Shop. De deur opent automatisch.

2. Aanmelding - Neem de handscanner die u reset bij de opstart. Daarna leest u de barcode van uw klantenkaart in. U bent nu aangemeld en het inkopen kan beginnen.

3. Producten scannen - Op alle producten en rekken zijn barcodes voorzien. U scant de barcode in. Neemt u meerdere identieke producten dan voert u ook het aantal benodigde stukken in.

4. Aankoop bevestigen - U sluit het inkopen af door opnieuw de barcode van uw klantenkaart in te lezen met de handscanner. Op het aanraakscherm van de computer aan de uitcheckbalie verschijnt uw order dat desgevallend nog gecorrigeerd kan worden.

5. Producten inladen - U drukt twee leveringsnota's af. Eén voor u en één voor ons. U laadt het materiaal in uw voertuig en brengt het karretje terug.

6. Check out - U scant uw klantenkaart nogmaals bij het verlaten van het gebouw. De poort sluit automatisch achter u en het alarm wordt geactiveerd.

7. Veiligheid gegarandeerd - Voor uw veiligheid hebben we camera's geïnstalleerd. Bij het beëindigen van de inkopen legt u uw goederen op de uitcheckbalie en wordt alles nog eens gefilmd. Op die manier vermijden we discussies.

8. Heeft u nog vragen? - Bij het inkopen bent u niet alleen. Onze medewerkers blijven steeds telefonisch bereikbaar. Mocht er een probleem zijn, dan vinden wij voor u de oplossing.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​