Kur mendoni për reduktimin e mbetjeve të karbonit ajo shpaguhet për të menduar më pak.

​Në Lindab mendojmë se më pak është më shumë. Veqanërisht kur i përdorni prodhimet tona nga çeliku. Çeliku është një nga pak materiale që është gati 100% i reciklueshëm. Kjo do të thotë më pak lëndë e parë në përdorim dhe më pak dioksid karboni i lëshuar në atmosferë.Çeliku gjithashtu mundëson të projektohen zgjidhje të qëndrueshme me peshë shumë të lehtë. Kjo do të thotë më pak angazhim për ju gjatë ndërtimit, më pak kosto transporti dhe më pak karburant i shpenzuar. Duke ju falënderuar çelikut ne mund të krijojmë izolime termike efektive dhe zgjidhje për ajrosje. Kjo do të thotë më pak energji e shpenzuar. Këto janë vetëm disa shembuj se si ne e thjeshtësojmë ndërtimin për ju, duke e zvogëluar ndikimin në mjedis.