Nga e madhja deri te e vogla

Fusha e biznesit Lindab komponentet e ndërtimit,  përfshinë çdo gjë, nga ndërtesat me çelës në dorë deri te komponentet e vogla. Ne ofrojmë një gamë ekonomike të pakufizuar, zgjidhje funksionale të ndërtimit të thjeshtë dhe mjedisor për objektet rezidenciale dhe komerciale. Apo vetëm disa perçina. Plotësisht varet nga ju për të vendosur deri në çfarë mase ju doni të bëni biznes me ne.
 
Sistemet tona të ndërtimit e bëjnë të mundur për të projektuar dhe ndërtuar supermarkete, dyqane të makinave, arena sporti ose depo, shpejt dhe me kosto të efektshme - pa kompromentuar në dukje. Të bëra me porosi apo standarde, sistemet e ndërtimit të Lindabit përfaqësojnë një opsion shumë tërheqës për kompanitë që kërkojnë cilësi dhe komunat me afate kohore dhe buxhete të limituara.
 
Lindab komponentet e ndërtimit radhiten nga sistemet e zgjuara për çatitë, muret, dhe trajet deri në detaje të hartuara posaçërisht si preçina, vida, dhe gozhda. Çfarëdo qoftë ajo që ju duhet -  konstruksion i rrafshtë deri te i pjerrët i çatisë apo një mbajtës ulluku - ne mund të japin një zgjidhje.
 
Tregu për çelik dhe llamarinë për industrinë e ndërtimit është në rritje të shpejtë. Lindab tani është një nga furnizuesit kryesorë në Evropë.