Kontakt

Për informata dhe kërkesat tuaja për prodhimet tona, ju lutemi kontaktoni kolegët tanë:

Skender Hoxha
Representative office manager

Lindab Rep. Office Pristina
Rrahim Beqiri ob. 1/2 nr.14.
10000 Pristina Kosovo

Mobile: +377 44 229 849
E-mail: skender.hoxha@lindab.com

--------------------------------------------------------------

Dávid Polgár
Commercial Manager

Lindab Kft., Hungary
2051 Biatorbágy, Állomás út 1/a

Mobile: + 36 30 248 23 91
E-mail: david.polgar@lindab.com  

 

 

 

map

Lindab Kosovo

Rrahim Beqiri str. Ob-1/Hy-2/Nr-14

10000 Pristina

Kosovo