Komponente ndërtimi

Komponente nga llamarina e çelikut, për ullukë, mbulesa për çati, veshje muresh, struktura bartëse si dhe dyer garazhi dhe industriale.

Shfleto Produkte & Dosje

Objekte

Partner i preferuar për objekte industriale. Afër 50 vjet përvojë me rreth 50,000 objekte referente, në total 50,000,000 m2 ndërtim.

Shfleto objektet tona në astron.biz

Ventilation

Duct systems with accessories, as well as solutions for ventilation, heating and cooling for a sustainable indoor climate.

Shfleto Produkte & Dosje