BK70

Previous Next

Foto 1/2

Përshkrim

Brryl 70°

Dokumentet që i përshtaten

Për këtë produkt nuk ka në dispozicion softuer pë shkarkim

Dim Di/d:​

75,​

​87,

​100,

​111

​dhe 120

​ ​*Nuk është BK. Do të zëvendësohet me brryl 70 shkallësh, rrezja 110 mm.​ ​ ​