K40

Previous Next

Foto 1/2

Përshkrim

Mbajtës i ullukut horizontal. Këta mbajtësa kanë pjesë llamarine në anën e pasme dhe të përparme për të lehtësuar montimin.

Dokumentet që i përshtaten

Për këtë produkt nuk ka në dispozicion softuer pë shkarkim

 
Dim: 100
K33 L mm:​
K24 L mm:​
K21 L mm:​
K16 L mm:​
160​
K07 L mm:​
70​
 
Dim: 125
K33 L mm:​
K24 L mm:​
K21 L mm:​
210​
K16 L mm:​
160​
K07 L mm:​
70​
  
Dim: 150
K33 L mm:​
K24 L mm:​
K21 L mm:​
​210
K16 L mm:​
160​
K07 L mm:​
70​
 
Dim: 190
K33 L mm:​
334
K24 L mm:​
244​
K21 L mm:​
K16 L mm:​
K07 L mm:​