RSK

Previous Next

Foto 1/2

Përshkrim

Element lidhës.

Përdoret për vazhdimin apo lidhjen e ullukëve horizontal mes veti.

 

Dokumentet që i përshtaten

Për këtë produkt nuk ka në dispozicion softuer pë shkarkim

Dim:​

​100,

​125

​dhe 150