SST

Previous Next

Foto 1/2

Përshkrim

Mbajtës i gypit vertikal.

Dokumentet që i përshtaten

Për këtë produkt nuk ka në dispozicion softuer pë shkarkim

 

L mm:​

 

 

125​

 

 

175,

 

 

250

 

 

​dhe  300