SSVH

Previous Next

Foto 1/2

Përshkrim

Mbajtës i gypit vertikal. 

Mbajtës pa pjesën shtesë për mbyllje, për montim të shpejtë. 

Dokumentet që i përshtaten

Për këtë produkt nuk ka në dispozicion softuer pë shkarkim

Dim D/d:​

75,​

​87,

​100,

​111

​dhe 120

Me pjesën shtesë për mbyllje për variantin e bakrit dhe aluzink.​