LINDAB Floor Sistem dyshemeje

Previous Next

Foto 1/2

Përshkrim

LINDAB Floor Sistem dyshemeje

LINDAB Floor është zgjidhja profesionale për ndërtimin dhe rinovimin e sistemeve të dyshemeve mbajtëse.
Sistemi i dyshemeve LINDAB me kontruksion të lehtë është një zgjidhje fleksibël, që i përshtatet sistemit kryesor të strukturës mabjtëse dhe materialit, e cila falë ngarkesës së vogël të kontruksionit të lehtë dhe forcës mbajtëse të konsiderueshme, është nga më të përshtatshmet jo vetëm për pllakat e ndërmjetme të ndërtesave të reja, por edhe për të ndërtuar më pas nivele të brendshme në struktura ekzistuese.
Prodhohet me montim dhe me teknologji të lagësht, lehtësisht i adaptueshëm për çdo lloj strukture mbajtëse dhe siguron një shkallë të lartë të izolimit akustik, dhe karakterizohet nga instalim i shpejtë dhe i lehtë.
Për informacione teknike të mëtejshme mbi sistemet LINDAB Floor dhe sistemet e tjera LINDAB të integruara, për aksesorë dhe informacione të programit ju lutemi vizitoni portalin e Planifikimit LINDAB.

2 Softueret

  • DIMstud

    DimStud është sofuer i projektimit për gamën tonë të trarëve, shtyllave, dhe binarëve që mund të përdoret për mure, dysheme dhe çati.

    Download DIMstud

  • DIMwall

    Nëse jeni të shqetësuar në lidhje me konsumin e energjisë ju duhet të dini për U- vlerën e murit tuaj të jashtëm. Në DIMwall ju mund të jipni të dhëna të ndryshme për muret dhe do të gjeni U-vlerat.

    Download DIMwall