LPA MAXI

Previous Next

Foto 1/2

Përshkrim

 
LPA Maxi llamarinë tjegull në bazë të çelikut suedez, me peshë 5 kg/m2, me dimensione standarde , mbulesë e fortë dhe stabile e cila kërkon mirëmbajtje minimale.
Këto tabela të vogla të llamarinës e bëjne montimin të lehtë dhe të shpejtë dhe thjeshtësojnë, paketimin, bartjen dhe magazinimin e tyre. E përshtatshme për mbulesë të shtëpive private, ndërtesave, por edhe ndërtesave publike, si dhe për rinovim të atyre të vjetrave. Përdoret për çati me pjerrtësi prej14°.  Numër i madh i ngjyrave me 3 lloje të shtresave mbrojtëse ( Classic, mat Classic, Elite).
 
LPA Maxi ka modul prej 1070mm dhe gjeresi mbuluese 1000 mm. Eshte e pershtatshme per mbulim te çative me siperfaqe te medha, si shkolla spitale etj. 

Dokumentet që i përshtaten

Për këtë produkt nuk ka në dispozicion softuer pë shkarkim