LPA

Previous Next

Foto 1/2

Përshkrim

LPA Classic llamarinë tjegull në bazë të çelikut suedez, me peshë 5 kg/m2, me dimensione standarde , mbulesë e fortë dhe stabile e cila kërkon mirëmbajtje minimale.

Këto tabela të vogla të llamarinës e bëjne montimin të lehtë dhe të shpejtë dhe thjeshtësojnë, paketimin, bartjen dhe magazinimin e tyre. E përshtatshme për mbulesë të shtëpive private, ndërtesave, por edhe ndërtesave publike, si dhe për rinovim të atyre të vjetrave. Përdoret për çati me pjerrtësi prej14°.  Numër i madh i ngjyrave me 3 lloje të shtresave mbrojtëse ( Classic, mat Classic, Elite).

Dokumentet që i përshtaten

Për këtë produkt nuk ka në dispozicion softuer pë shkarkim

Fusha e aplikimit
LPA perdoret per te gjitha çatite me pjerrtesi me te madhe se 14°. Dukja sikur tjegull i jep avantazhe te medha dhe e ben te pershatashme per te gjitha çatite. LPA mund te perdoret direkt mbi mbulesat e azbestit, plake betoni apo me leter katrama.
 
Masat e llamarines, gjeresia mbuluese dhe palimi
Trashesia e llamarines:​
0.50 mm​
Pesha/m²:​
5 kg​
Gjeresia mbuluese:​
1000 mm​
Lartesia maksimale:​
57 mm​
Lartesia e profilit:​
42 mm​
Moduli/"Gjatesia e modulit":​
400 mm​
Moduli/"Gjeresia e modulit ":​
200 mm​
Plastifikimi:​
HBP/PE/MPE​
Palimi per se gjati:​
140 mm​
Pjerrtesia minimale e çatise:​
14°​
Distanca mes listelave:​
400 mm

Ngjyrat e produkteve

Ngjyrat në dispozicion:
Ngjyrat e zgjedhura:
 • Emërimi i ngjyrës:

  E bardhë shkumës

 • Më i përafërt me NCS:

  S 1002-G

 • Më i përafërt me RAL:

  9010

 • Emërimi i ngjyrës:

  E zezë

 • Më i përafërt me NCS:

  S 9000-N

 • Më i përafërt me RAL:

  9011

 • Emërimi i ngjyrës:

  022 Light gray

 • Më i përafërt me NCS:

  S 2005-G60Y

 • Më i përafërt me RAL:

  7044

 • Emërimi i ngjyrës:

  Antracit metalike

 • Më i përafërt me NCS:

  S 5000-N

 • Më i përafërt me RAL:

  9007

 • Emërimi i ngjyrës:

  E bardhë e brendshme

 • Më i përafërt me NCS:

  S 1502-Y

 • Më i përafërt me RAL:

  9002

 • Emërimi i ngjyrës:

  Gri e errët

 • Më i përafërt me NCS:

  S 7005-B20G

 • Më i përafërt me RAL:

  7011

 • Emërimi i ngjyrës:

  Bezh

 • Më i përafërt me NCS:

  S 1010-Y30R

 • Më i përafërt me RAL:

  1015

 • Emërimi i ngjyrës:

  E verdhë

 • Më i përafërt me NCS:

  S 3030-Y20R

 • Më i përafërt me RAL:

  1011

 • Emërimi i ngjyrës:

  E verdhë mustard

 • Më i përafërt me NCS:

  S 2040-Y10R

 • Më i përafërt me RAL:

  1002

 • Emërimi i ngjyrës:

  E kuqe e ndezur

 • Më i përafërt me NCS:

  S 2070-Y90R

 • Më i përafërt me RAL:

  3000

 • Emërimi i ngjyrës:

  Kafe

 • Më i përafërt me NCS:

  S 8005-Y80R

 • Më i përafërt me RAL:

  8017

 • Emërimi i ngjyrës:

  E kaltër e hapur

 • Më i përafërt me NCS:

  S 4030-B10G

 • Më i përafërt me RAL:

  5024

 • Emërimi i ngjyrës:

  E kaltër e errët

 • Më i përafërt me NCS:

  S 6020-B

 • Më i përafërt me RAL:

  5001

 • Emërimi i ngjyrës:

  E kaltër sinjalizimi

 • Më i përafërt me NCS:

  -

 • Më i përafërt me RAL:

  -

 • Emërimi i ngjyrës:

  E kaltër qielli

 • Më i përafërt me NCS:

  -

 • Më i përafërt me RAL:

  -

 • Emërimi i ngjyrës:

  E kuqe tjegulle

 • Më i përafërt me NCS:

  S 5030-Y80R

 • Më i përafërt me RAL:

  8004

 • Emërimi i ngjyrës:

  E kuqe verë

 • Më i përafërt me NCS:

  S 4550-Y90R

 • Më i përafërt me RAL:

  3004

 • Emërimi i ngjyrës:

  E kuqe

 • Më i përafërt me NCS:

  S 4050-Y90R

 • Më i përafërt me RAL:

  3011

 • Emërimi i ngjyrës:

  E kuqe e errët

 • Më i përafërt me NCS:

  S 5040-Y80R

 • Më i përafërt me RAL:

  3009

 • Emërimi i ngjyrës:

  Tjegull kafe

 • Më i përafërt me NCS:

  S 5040-Y60R

 • Më i përafërt me RAL:

  8004

 • Emërimi i ngjyrës:

  Bakri metalike

 • Më i përafërt me NCS:

  S 4030-Y60R

 • Më i përafërt me RAL:

  8003

 • Emërimi i ngjyrës:

  E gjelbër pishe

 • Më i përafërt me NCS:

  S 8005-G20Y

 • Më i përafërt me RAL:

  6020

 • Emërimi i ngjyrës:

  E gjelbër pylli

 • Më i përafërt me NCS:

  S 6020-G30Y

 • Më i përafërt me RAL:

  7009

 • Emërimi i ngjyrës:

  975 Green patina

 • Më i përafërt me NCS:

  S 3020-G10Y

 • Më i përafërt me RAL:

  6021