PD

Përshkrim

Dokumentet që i përshtaten

Për këtë produkt nuk ka në dispozicion softuer pë shkarkim

 
Tip:
PD10-100​
Gjeresia mm:
100​
Gjatesia /roll m:
70​
Pesha kg/roll:
1​
Tip:
PD10-120​
Gjeresia mm:
120​
Gjatesia/roll m:
70​
Pesha kg/roll:
2​
Tip:
PD10-145​
Gjeresia mm:​
145​
​Gjatesia/roll m:
70​
Pesha kg/roll:​
2​
 
Tip:​
PD10-170​
Gjeresia mm:​
170​
Gjatesia/roll m:​
70​
Pesha kg/roll:​
2​
Tip:​
PD10-195​
Gjeresia mm:​
195​
Gjatesia/roll m:​
70​
Pesha kg/roll:​
3​
Tip: ​
PD10-220​
Gjeresia mm:​
220​
​Gjatesia/roll m:
70​
Pesha kg/roll:​
3​
 
Mund të përdoret dhe për shina dhe shtylla, prodhimi do të furnizohet si RYP dhe SKYP.