Libraria Lindab ADT

Libraria Lindab ADT është produkt i cili mund të përdoret në AutoCAD Arkitekturë, për modelimin e strukturave të lehta nga çeliku në 3D.

​Klo Librari përmban një numër të madh të prodhimeve Lindab  sikur se janë trarëzat, brinaket dhe listelat etj.Për më shumë informata rreth librarisë, Kliko këtu.

Download Lindab ADT Library