Dial

 Ky aplikacion autonom i ndriqimit i lidhur me Cyprion vlerëson përqindjen e kohës gjatë së cilës nuk nevojitet ndriqim artificial brenda objektit. Kjo është një vegël e fuqishme për të përcaktuar numrin e dritareve dhe ndriçimit në çati të nevojshme për të optimizuar nivelin e ndriqimit në objekt.