Bosch Danish Head Office

Previous Next

Obraz 1/3

Historia w skrócie:

Nawiewniki Versio zostały przystosowane do sufitu podwieszonego po remoncie biura.

Stosowane produkty:

Remont duńskiej siedziby głównej Bosch, znajdującej się na obrzeżach centrum Kopenhagi, objął system klimatu wewnętrznego. Poprzez zastosowanie nawiewników Versio, zrealizowane zostały trzy ważne zalety tych produktów.
 
Po pierwsze, dzięki jego sposobowi nawiewu, uzyskany został maksymalny efekt, bez problemu przeciągów.
 
Po drugie, Versio może być idealnie dostosowany do wybranego typu sufitu, dzięki czemu istnieje możliwość uzyskania estetycznego i harmonijnego środowiska biurowego.
 
Ostatecznie, uproszczona instalacja w przypadku Versio, przyczynia się do przyspieszenia procesu przy minimalnym zakłóceniu działalności w siedzibie głównej firmy Bosch.