Renovare cladire administrativa, Petresti, judetul Alba

Previous Next

Imagine 1/6

Prezentare pe scurt

Solutie clasica de placare pe baza de termosistem, etaj evidentiat prin casetele de fatada Lindab LCF si invelitoare din tabla cutata Lindab LTP 20 fixata intr-o retea de sipci si contrasipci si folia anticondens Lindab LAF.

​Din nevoia de spatiu, clientul Lindab a hotarat reabilitarea completa si extinderea pe verticala a corpului administrativ de pe platforma sa din Petresti.

Cladirea refacuta are la baza o structura in cadre din beton armat, pereti din zidarie si la acoperis o sarpanta din lemn. Arhitectul a ales inlocuirea invelitorii initiale din tigla de beton cu o invelitoare mai usoara din tabla cutata Lindab LTP 20 fixata intr-o retea de sipci si contrasipci, folia anticondens Lindab LAF si pachetul clasic de termoizolare.

Pentru a impleti formele cu volumele, la una dintre stresini s-a folosit un jgheab ingropat din titan zinc, in timp ce la streasina opusa s-a folosit sistemul premium de jgheaburi si burlane Lindab Rainline, lasand naturaletea sageacului si a sarpantei din lemn sa rupa monotonia peretelui.

La parter s-a ales o solutie clasica de placare pe baza de termosistem, etajul iesind in evidenta cu ajutorul casetelor de fatada Lindab LCF de culoare argintie, imbinate armonios si aliniate adecvat printr-un sistem culisant de preluare a neregularitatilor zidariei.

Pachetul complet, calitatea materialelor si garantia Lindab au fost factorii decisivi in alegerea solutiilor de catre arhitect si Elis Pavaje. Constructorul, prin reprezentantul sau Marius Plesa, s-a arata incantat de modalitatea profesionista a ambalarii si transportului materialelor, a calitatii produselor, usurinta montajului si asistenta tehnica de care a beneficiat din partea Lindab.

Lindab tine sa multumesca pe acesta cale beneficiarului, arhitectului si montatorului pentru achizitia, proiectarea si montarea solutiilor Lindab,  care au condus la realizarea unei cladiri minunate pentru beneficiar, angajatii si clientii sai.
 
Beneficiar: Elis Pavaje (http://www.elis.ro/)
Arhitect: Birou de Arhitectura Marius Rosu
Constructor (acoperis si fatade): Carmarione