Kako postići bolju klimatizaciju trošeći manje energije?

Misli manje.

Ako pogledate gore unutar objekta i uočite okrugle cevi za ventilaciju verovatno je to deo Lindab sistema. Mi dizajniramo sistem okruglih cevi jer su prednosti velike u poređenju sa tradicionalnim sistemom četvrtastih cevi. Manja potrošnja energije, bolja ekonomija rada i manje buke su samo neke od prednosti. Ovo je moguće jer je naš sistem cevi okruglog obika hermetičan. Još jedna velika prednost ovog oblika za životnu okolinu je da se koristi 25 % manje čelika u odnosu na četvrtasti sistem.

 
 
Mi konstantno razvijamo rešenja koje čine lakšim stvaranje zdrave unutrašnje klime i uštede energije. Za primer, vi automatski možete imati ventilaciju, hlađenje i rasvetu prema onome koliko je ljudi prisutno u prostoriji u dato vreme. Mi dizajniramo naša rešenja od čelika, visoko recikliranog materijala koji nam dozvoljava da dizajniramo tanke, lagane proizvode koji zahtjevaju manje materijala i manje energije. Kao dodatak emisija je svedena minimum.
 
 
Bez obzira kakve vaše potrebe oko ventilacije mogu biti, mi ne samo da vam dajemo najpouzdanije i ekonomično rešenje, već dobijate i našu punu podršku, pametne alate i puno saveta.